Van Het melkmeisje en De Nachtwacht tot Aziatische tempelwachters en Breitner. Ontdek de meest spraakmakende, smaakmakende werken volgens anderen… en voeg een eigen slotstuk toe.

Samen met een rondleider doorkruis je het museum op zoek naar het beste van het beste. Maar wie bepaalt wat jij gezien moet hebben? Jij, denken wij. Daarom kiest de rondleider niet alleen bekende topstukken, maar is er ook ruimte voor je eigen keuze. We zijn benieuwd!

Een prima gids met een goed verhaal, ingaand op vragen van ons, niet een standaard glad verhaal, dus: zeer tevreden!!

06/04/2019

Goed om te weten

Annuleren na betaling niet meer mogelijk. Alleen als het museum het programma vanwege overheidsmaatregelen moet annuleren, is restitutie mogelijk.

Een boeking voor een rondleiding alleen geeft geen toegang tot het museum. Daar heb je entreetickets voor nodig. Bij de gewone rondleiding boek je deze automatisch mee bij het boeken van je rondleiding. Bij een privérondleiding moet je deze even los boeken na het boeken van je rondleiding.

Dagelijks
Vanaf 16 jaar
Ook als privérondleiding

Rondleiding

€ 5 per persoon

• excl. toegang museum

Wekelijks:

• zaterdag: 13:30-14:30u
  • zondag: 11-12u

En ook 24 dec. – 8 jan. 2023:

• dagelijks
  • 10-11u en 12-13u

Privérondleiding

Dagelijks: 9:30-10:30u / 11-12u / 14-15u / 15-16u

€ 90 per rondleiding

• excl. toegang museum
  • max. 15 personen

Boek je privérondleiding tenminste 14 dagen van tevoren.

1 uur

Start bij de Informatiebalie.

Other Languages

Onderwijs

Deze rondleiding is niet geschikt voor schoolklassen. Ons onderwijsaanbod vind je hier.

4:11 min. - Maar waarom?