Van het Melkmeisje en de Nachtwacht tot Aziatische tempelwachters en Breitner. Ontdek de meest spraakmakende, smaakmakende werken volgens anderen… en voeg een eigen slotstuk toe.

Samen met een rondleider doorkruis je het museum op zoek naar het beste van het beste. Maar wie bepaalt wat jij gezien moet hebben? Jij, denken wij. Daarom kiest de rondleider niet alleen bekende topstukken, maar is er ook ruimte voor je eigen keuze. We zijn benieuwd!

Een prima gids met een goed verhaal, ingaand op vragen van ons, niet een standaard glad verhaal, dus: zeer tevreden!!

06/04/2019

Goed om te weten

Annuleren na betaling niet meer mogelijk. Alleen als het museum het programma vanwege overheidsmaatregelen moet annuleren, is restitutie mogelijk.

Dagelijks
Vanaf 16 jaar
Ook als privérondleiding

Rondleiding

€ 5 per persoon

• excl. toegang museum

Zondag: 11-12u / 13-14u
Kerstvakantie: Dagelijks 11-12u / 13-15u (muv. 1 jan).

Privérondleiding

€ 60 per rondleiding

• excl. toegang museum
  • 15 personen per groep

Dagelijks: 10-11u / 13-14u

Boek je privérondleiding tenminste 14 dagen van tevoren.

1 uur

Start bij de Informatiebalie.

Other Languages

4:11 min. - Maar waarom?