Lerarenfeest 2018

Feestelijke avond in het Rijksmuseum speciaal voor u op 23 maart!

Dit jaar organiseert het Rijksmuseum voor de derde keer het lerarenfeest. Een feestelijke avond met muziek, verdieping, drankjes, voorproefjes van programma’s en de mogelijkheid om het museum in alle rust te bekijken. Ook de tentoonstelling High Society is speciaal voor u geopend. Kom dus in stijl! Dresscode is High Society.

In het Rijksmuseum maken jaarlijks 150.000 leerlingen kennis met wereldberoemde kunstschatten en historische voorwerpen. Leraren kunnen bij ons terecht voor lesmateriaal, inspirerende studiedagen, lesstof vervangende onderwijsprogramma’s, gratis busvervoer en meer.

Programma:

  • 19 uur - Inloop
  • 19.15 uur - Welkom door directeur Taco Dibbits
  • 19.30 uur - Een verrassend én verdiepend programma met muziek, rondleidingen, voorproefjes en meer
  • 22.00 uur - Einde

Reserveer nu:

Alle leraren kunnen via deze link een ticket boeken.

Entree is gratis. De lerarenfeest-kaarten zijn geliefd en snel uitverkocht. Geef u alleen op als u ook echt komt. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, laat het ons weten onderwijs@rijksmuseum.nl. Dan kunnen wij een andere leraar die op de wachtlijst staat gelukkig maken. Neem uw boekingsbevestiging mee naar het feest!

In het Rijksmuseum maken jaarlijks 160.000 leerlingen kennis met wereldberoemde kunstschatten en historische voorwerpen. Leraren kunnen bij ons terecht voor lesmateriaal, inspirerende studiedagen, onderwijsprogramma’s, gratis busvervoer en meer.