Help! de muziek is zoek

Theatrale rondleiding over de Pruikentijd.

Als de grote wijzer naar het hele uur springt, blijft het angstvallig stil in het museum. Waar is de mooie muziek van de klok? Klokkenmaker Wil Wijzer en schoonmaker Ali Dingendoek zijn radeloos. Gelukkig krijgen zij tijdens deze zoektocht hulp. De allerkleinsten brengen de muziek terug in de Pruikentijd en laten de klok weer spelen.

Voorbereidende les

De theatrale rondleiding beklijft het beste met een goede voorbereiding. Bekijk in de klas daarom samen met uw leerlingen onderstaand filmpje (8 min.). De leerlingen maken kennis met de hoofdrolspelers van het programma. Hieronder staan de andere voorbereidende lessen uitgeschreven.

Boeken

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit programma momenteel niet boekbaar. Het programma zal zo snel mogelijk weer boekbaar zijn.

1 uur

€ 125 voor de hele klas plus min. 3, max. 6 begeleiders

Voor speciaal (basis)onderwijs geldt dat meer begeleiding mogelijk is in overleg.

In de klas

Kerndoelen