In een speelse ontdekkingstocht langs het beste van het Rijksmuseum, worden je zintuigen op scherp gezet. Kom samen ontdekken!

Stap samen in de Nachtwacht, laad een kanon, poseer als een admiraal en ruik aan de gedekte tafels van de 17de eeuwse stillevens. Een speelse ontdekkingstocht langs hoogtepunten van het Rijksmuseum waarin je zintuigen op scherp worden gezet.

Instaprondleidingen:
Woensdag 20 oktober, vrijdag 22 oktober, woensdag 27 oktober en vrijdag 29 oktober van 14.30-16.00.

Privérondleidingen:
Woensdag 15-16.30 Zaterdag en zondag 13-14.30 uur

Goed om te weten

De begeleider mag gratis naar binnen. Kies bij het boeken voor ‘ander geldig toegangsbewijs’.

Helaas is annuleren na betaling niet meer mogelijk. Alleen als het museum het programma vanwege overheidsmaatregelen moet annuleren, is restitutie mogelijk.

Nieuwsgierig?

Beluister hier alvast een voorproefje over de Nachtwacht met het Nachtwachtverhaal. Niet een beschrijving, maar een beleving.

Kunnen we helpen?

Tijdens kantooruren

Met dank aan

De rondleiding kan worden aangeboden tegen dit gereduceerde tarief dankzij het Bas ten Haaf Fonds / Rijksmuseum Fonds.

Vanaf 6 jaar
Hulphonden toegestaan
Elk weekend en in vakanties

Privérondleiding

€ 30 per rondleiding

• max. 8 personen
  • excl. toegang museum

- Elke woensdag, zaterdag en zondag
- Boek je rondleiding minimaal 14 dagen van tevoren.

Rondleiding

• gratis
  • 20, 22, 27 en 29 oktober van 14.30-16 uur. (excl. toegang museum)

1,5 uur

Families met kinderen waarvan een kind en/of een ouder blind of slechtziend is.

Start bij de Informatiebalie.

De Nachtwacht De Nachtwacht

Luistertijd: 13 min. - Beluister en beleef het verhaal