Alle nieuwsberichten van het Rijksmuseum.

RIJKS® chef Joris Bijdendijk brengt kookboek uit

14 november 2017 - 15:50

Vandaag verschijnt Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen, het eerste kookboek van chef Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS®.

RIJKS® X L’AIR DU TEMPS

13 november 2017 - 15:37

‘Chef van het Jaar 2016’ (Gault & Millau Benelux) Sang Hoon Degeimbre is in januari 2018 te gast bij RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, voor een driedaags evenement in samenwerking met executive chef Joris Bijdendijk.

Nationale Schoolontbijtweek van start

6 november 2017 - 10:00

Op 6 november vond de opening van het jaarlijkse Nationaal Schoolontbijt plaats in de Nachtwachtzaal van het Rijksmuseum.

RIJKS® chef Joris Bijdendijk brengt kookboek uit

14 november 2017 - 15:50

Vandaag verschijnt 'Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen', het eerste kookboek van chef Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS®.

RIJKS® X L’AIR DU TEMPS

13 november 2017 - 15:37

Meesterwerken Rijksmuseum te zien in Australië

10 november 2017 - 13:32

Op 11 november opent in Art Gallery of New South Wales in Sydney de tentoonstelling 'Rembrandt en de Nederlandse Gouden Eeuw'. De tentoonstelling is in nauwe samenwerking met het Rijksmuseum tot stand gekomen.

Nationale Schoolontbijtweek van start

6 november 2017 - 10:00