Het Café

Het Café is vanaf 1 juni weer dagelijks geopend van 9 tot 18 uur. U bent van harte welkom om bij ons veilig te komen genieten. Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen!

Uiteraard is gezondheid, veiligheid en hygiëne belangrijk voor ons. Daarom nemen wij naast de door het RIVM voorgestelde maatregelen ook nog extra maatregelen zodat u veilig kunt genieten:

  • Extra desinfectie mogelijkheden
  • Duidelijke communicatie omtrent hygiëne en voedselveiligheid
  • Een duidelijk aangegeven routing voor u en onze medewerkers
  • Een Guest Wellness Host die u graag informatie geeft over gezondheid, veiligheid, allergenen of andere gerelateerde onderwerpen

logo Voor uw gemak bestelt en betaalt u bij ons online. U scant met uw smartphone een QR-code op uw tafel en wordt doorverwezen naar onze online menukaart. Hier kunt u veilig en in alle rust een keuze maken. Voor meer informatie kunt u onze instructiekaart alvast downloaden.

Op de plattegrond (pdf) kunt u zien waar Het Café en de espressobars te vinden zijn.

Menu
Het Café werkt uitsluitend met pure en eerlijke producten van Nederlandse herkomst. Bekijk alvast het menu (pdf).


Vrienden van het Rijksmuseum krijgen 10% korting in Het Café op vertoon van de Vriendenpas!


Verras je vriend(in) of geliefde en geef een Rijksmuseum Café cadeaubon

Rechts op deze pagina worden de beschikbare cadeaubonnen getoond. De betaling kan direct via de module worden voldaan. Voor de financiële transactie worden kosten in rekening gebracht.

Verzilveren

De cadeaubon kan verzilverd worden tijdens het maken van een reservering. Vul bij de stap ‘extra’ het bonnummer en validatie code in en het cadeau wordt automatisch aan de reservering gekoppeld.

Let op, het bovenstaande geldt alleen voor de bonnen die online zijn aangeschaft.

Cafe