Deel samen verhalen, associaties of herinneringen met elkaar aan de hand van de kunst en geschiedenis in het museum.

Samen genieten van een speciale rondleiding, waarin de kunst in het museum gebruikt wordt als aanleiding om gesprekken met elkaar te voeren.

Door het delen van verhalen, ideeën of herinneringen die objecten oproepen leer je nieuwe dingen van elkaar kennen. Een speciaal hiertoe opgeleide rondleider helpt daarbij met prikkelende vragen en creatieve opdrachten.

We bieden ook een rondleiding op locatie aan waarin het beste van de collectie van het Rijksmuseum centraal staat. De rondleiding op locatie boek je hier.

Goed om te weten

Een begeleider mag gratis mee. Boek wel een starttijd voor deze persoon. Ga hiervoor naar Ander Geldig Toegangsbewijs

Helaas is annuleren na betaling niet meer mogelijk. Alleen als het museum het programma vanwege overheidsmaatregelen moet annuleren, is restitutie mogelijk.

Met dank aan

De rondleiding kan worden aangeboden tegen dit gereduceerde tarief dankzij het Bas ten Haaf Fonds / Rijksmuseum Fonds.

Dagelijks
Extra getrainde rondleiders

Elke tweede dinsdag van de maand gratis van 15:00-16.30 uur
Dagelijks kun je een privé rondleiding boeken van 15:00-16.30 uur

Boek je rondleiding minimaal 7 dagen van tevoren.

De rondleiding is voor mensen met dementie en hun dierbaren.
De maximale groepsgrootte is 12 personen.

• instaprondleiding is gratis
  • maximaal 12 personen
  • excl. toegang museum
  • € 30 per privérondleiding

1,5 uur

Start bij de Informatiebalie.