Ons eten en drinken is al eeuwen een geliefd onderwerp om vast te leggen. Van de grote stillevens in de eregalerij tot onze Instagram foto’s van het eten van nu.

Wat we eten zegt iets over wie we zijn, maar ook over waar we wonen. Deze rondleiding is een culinaire reis door de tijd. De 17de en 18de eeuw betekenden een ware culinaire revolutie voor Nederland. Met nieuwe ingrediënten als citroen, kruidnagel en thee werden grenzen verlegd. Neem een kijkje in de keuken! Speciaal voor de foodies.

Goed om te weten

  • Deze rondleiding is in het Nederlands
  • Annuleren na betaling is niet mogelijk.
  • Een boeking voor een rondleiding alleen geeft geen toegang tot het museum. Daar heb je entreetickets voor nodig. Kies eerst de entreetickets voor het aantal mensen waarmee je de rondleiding wil volgen. Daarna kies je de datum en de tijd van de rondleiding.

Privérondleiding
Dagelijks

Voor wie

Iedereen vanaf 16 jaar

Taal

Nederlands

Wanneer

Dagelijks

Prijs

€ 125 per privérondleiding (voor eigen groep)

  • Voor maximaal 15 personen
  • excl. toegang museum

Boek je privérondleiding tenminste 14 dagen van tevoren

Duur

1 uur

Waar

De rondleiding start bij de informatiebalie

Onderwijs

Deze rondleiding is niet geschikt voor schoolklassen. Ons onderwijsaanbod vind je hier.

20:32 min. - Video-tour vol lekkers