Stagelopen tussen de topwerken uit de Nederlandse geschiedenis. Wie droomt daar nou niet van? Het Rijksmuseum verwelkomt je graag om werk- of onderzoekservaring op te doen. Je kunt rekenen op goede, professionele begeleiding. Zodat je snel zelfstandig leert werken en groeit in jouw vak.

Jouw stage

Een stage in het Rijksmuseum moet altijd een onderdeel zijn van een erkende opleiding/studie (MBO-HBO-WO). De duur is minimaal drie maanden en maximaal een jaar en we hebben plekken door de hele organisatie heen. De stagevergoeding bedraagt €250,- bruto per maand bij een fulltime stageweek van 36 uur. Wil je stage lopen? Kijk dan bij de vacatures voor het actuele aanbod.

Iedereen is welkom

Ook ons stagebeleid is gericht op diversiteit. Daarom zijn nationale en internationale studenten welkom. Stagiairs met EU nationaliteit, kunnen zonder vergunning wonen- en werken in Nederland. En voor stagiairs die een andere nationaliteit dan een EU-ingezetene hebben, kunnen we (onder bepaalde voorwaarden) een werkvergunning aanvragen.

Open stagesollicitaties

Wij voelen ons vereerd door het grote aanbod aan open sollicitaties voor stages maar kunnen ze helaas niet allemaal verwerken en plaatsen. Daarom nemen we alleen sollicitaties in reactie op geplaatste stagevacatures in behandeling, en geen open sollicitaties.

Meer weten?

Romee de With
werken@rijksmuseum.nl