Werken bij RIJKS® is werken op topniveau. Het restaurant, dat in 2016 een Michelin-ster ontving, biedt dezelfde kwaliteit, authenticiteit en originaliteit als het museum, maar dan vertaald naar de keuken. Onder leiding van Executive Chef Joris Bijdendijk, staat het restaurant voor de ‘keuken van de Lage Landen’, waarbij het team zich laat inspireren door ingrediënten van Nederlandse bodem.

RIJKS® is een grootschalig restaurant met 130 zitplaatsen, een aparte ruimte voor 40 gasten en een terras met 130 plaatsen. Het restaurant sluit aan bij het ambitieniveau van het Rijksmuseum, het beste museum van de wereld te worden. Het Café, in het Atrium van het Rijksmuseum, komen bezoekers even uitrusten na een bezoek aan het museum. Of ze komen langs voor een ontbijt, lunch of borrel. Het Café is het hele jaar geopend van 9 tot 18 uur en een fijne plek om te werken.

Werken bij RIJKS® of in Het Café?

Wil jij werken op het hoogste niveau in een jong en hecht team, met goede doorgroeimogelijkheden, een flexibel rooster en leuke borrels en feestjes? Dan is RIJKS® misschien wel iets voor jou! Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collega’s:

  • Chef de partie
  • Chef de rang
  • Medewerker bediening
  • Host / hostess

Vacatures