Alle Rembrandts

Ter gelegenheid van zijn 350ste sterfjaar in 2019 presenteert het Rijksmuseum voor het eerst alle schilderijen, etsen en tekeningen van Rembrandt in één tentoonstelling. Leer Rembrandt kennen als verhalenverteller, rebel en vooral ook als mens.

Over de tentoonstelling

Over de tentoonstelling

15 februari – 10 juni 2019

Voor de eerste keer in de geschiedenis presenteert het Rijksmuseum een overzichtstentoonstelling van alle schilderijen, etsen en tekeningen van Rembrandt uit de eigen collectie.

Rembrandt in de Rijksmuseum Shop

Rembrandt in de Rijksmuseum Shop

Rembrandt inspireert al eeuwen lang andere kunstenaars en ontwerpers. Kijk hier voor een selectie producten gerelateerd aan het werk van deze veelzijdige schilder, tekenaar en graveur.

2019: het Jaar van Rembrandt

2019: het Jaar van Rembrandt

Ter gelegenheid van zijn 350ste sterfjaar presenteert het Rijksmuseum een jaar vol evenementen in het teken van de grote meester.

Leermeester & leerling

Leermeester & leerling

Tijdens de tentoonstelling Alle Rembrandts nemen werken van Rembrandts leermeester en leerling zijn plek over in de Eregalerij en Rembrandtzaal.

Beleef de Nachtwacht

Beleef de Nachtwacht

Stap voorbij het rode koord, pak de hand van kapitein Frans Banninck Cocq, zoom in en laat je meevoeren in de wereld van De Nachtwacht.