Het is zomer in het Rijksmuseum. Er is elke dag iets te beleven. Neem een verfrissende duik in onze collectie, volg een zinderende rondleiding of kom lekker ontspannen tekenen in de tuin!

GEWOON DWALEN EN JE LATEN VERRASSEN OF PRECIES WETEN WAT JE WILT ZIEN, ALLES IS MOGELIJK

Tripadvisor, *****

In het Rijksmuseum is altijd iets te doen, voor iedereen. Bekijk de drie nieuwe Van Goghs of bezoek de werken van Lee Ufan in de tuin. Bezoek je het Rijksmuseum voor het eerst, dan is de rondleiding Het beste van het Rijksmuseum met een zomerse twist een aanrader. In de zomer kun je iedere dag tekenen in de prachtige tuin. Ook bieden we deze zomer de rondleiding Een roze geschiedenis aan en kun je de zomerworkshop Portrettekenen Point of View volgen.

En kom je deze zomer met je (klein)kinderen naar het Rijksmuseum, ga dan op avontuur met Pim en Pom, volg een Familierondleiding, doe de Disney tekenroute of speel het digitale familiespel.

Bekijk de agenda en ontdek wat er komende tijd op het programma staat.

Zomerroute

Ken je het beroemde werk Kinderen der zee van Jozef Israëls? En de mooie Hollandse landschappen van Paul Joseph Constantin Gabriël en Willem Roelofs? Je kunt deze zomerse werken allemaal bekijken in het Rijksmuseum. Om je op weg te helpen hebben we in de Rijksmuseum App de Zomerroute voor je klaarstaan.

Je kunt de Rijksmuseum App gratis downloaden. Met 14 verschillende multimedia tours en vele mooie routes gemaakt door bezoekers met Rijksstudio, is de app perfect om het museum en zijn collectie te ontdekken. Geniet van alle zomerse taferelen!

Alle activiteiten

t/m 3 september

Adres

Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam

Toegankelijk

Rolstoeltoegankelijk
Hulphonden toegestaan

Veelgestelde vragen

Foto's maken mag
Er is gratis WiFi
Tuinen zijn geopend tot 18u

5:30 min