Zomer in het Rijksmuseum

Tijdens de zomervakantie is er voor iedereen wel iets te doen in het Rijksmuseum. Kijk hieronder voor ons aanbod en beleef een spectaculaire dag! Toegang kinderen t/m 18 jaar gratis.

Nieuwe editie! Rijksmuseum Escape Game

Nieuwe editie! Rijksmuseum Escape Game

Families met kinderen vanaf 6 jaar

Speel deze zomer de Escape game, duik in het spel en ga als een echte onderzoeker aan de slag. Voor iedereen is het een spannend avontuur, maar slechts enkelen halen de eindstreep. Gaat het jou lukken?

Familierondleidingen

Familierondleidingen

Families en kinderen vanaf 6 jaar

Ga met het hele gezin op ontdekkingsreis langs de hoogtepunten uit de Nederlandse kunst en geschiedenis en maak kennis met de uitvindingen van onze voorvaders.

Buiten tekenen

Buiten tekenen

Voor iedereen

Wat is er fijner dan buiten tekenen? Kom in de zomervakantie naar de tuin van het Rijksmuseum, en schuif aan achter een van de schildersezels. Iedereen is welkom, van jong tot oud.

Familiegidsen

Familiegidsen

Pak de gratis '1km route/ Familiekijktips' mee en ga met leuke spelletjes en weetjes door het museum. Of koop een van de familiegidsen en vind samen de antwoorden op de vragen door gesprekken, verhalen en spelletjes.

SnapGuide

SnapGuide

Met NikkieTutorials, Rafael van der Vaart, Ronnie Flex, Mertabi, Teske, Jiami, Defano of Furtjuh het museum door? Met SnapGuide bepaal jezelf wie je rondleidt.

Digitaal familiespel

Digitaal familiespel

Een dynamisch groepsspel voor families, waarbij je samen binnen één uur acht bijzondere geheimen van het Rijksmuseum ontrafelt.