Jan Punt, Carel Jacob de Huyser A.G. Eckhardt, 1777 - 1778, prent, RP-P-1993-14

Album met tekst en 12 illustraties over het gebruik van de grafometer. De illustraties geven anatomische afbeeldingen, klassieke beelden, vanuit verschillende gezichtspunten waargenomen, portretten, plattegronden en architectonische voorbeelden.

Staten van Holland en West-Friesland Jan Punt, 1751, titelpagina, RP-P-OB-68.270

Franstalige titelpagina van de serie prenten gegraveerd door Jan Punt naar de schilderingen van Peter Paul Rubens in de Kerk van de Jezuïeten te Antwerpen.

Staten van Holland en West-Friesland Jan Punt, 1751, titelpagina, RP-P-OB-66.399

Nederlandstalige titelpagina van de serie prenten gegraveerd door Jan Punt naar de schilderingen van Peter Paul Rubens in de Kerk van de Jezuïeten te Antwerpen.

Jan Punt, 1751, tekstblad, RP-P-OB-66.402

Franstalig voorwoord bij de serie prenten gegraveerd door Jan Punt naar de schilderingen van Peter Paul Rubens in de Kerk van de Jezuïeten te Antwerpen.

rejected attribution Jan Punt, 1778, tekstblad, RP-P-1938-2014

Tekstblad met achtregelige Franse toelichting op de prent met voorstellingen van een Griekse Venus.

Pieter de Swart, François Changuion Jan Punt, 1752, prent, BI-87

Tekstbladen bij en de platen van het praalbed van prins Willem IV, 1751. Zes dubbelgevouwen bladen met op acht ongenummerde bladzijden de begeleidende teksten bij de vier platen van het praalbed waarop de op 22 oktober overleden prins Willem IV gedurende de maanden november en december van het jaar…

Jan Punt, 1751, tekstblad, RP-P-OB-66.403

Nederlandstalig voorwoord bij de serie prenten gegraveerd door Jan Punt naar de schilderingen van Peter Paul Rubens in de Kerk van de Jezuïeten te Antwerpen.

rejected attribution Jan Punt, 1778, tekstblad, RP-P-1938-2012

Tekstblad met vierregelige Franse toelichting op de prent met voorstellingen met het portret van een man, in profiel.

Jan Punt, 1751, tekstblad, RP-P-OB-66.401

Bericht over de plaatsen en prijzen van inschrijving op de prenten van Jan Punt met de plafondschilderingen van Peter Paul Rubens in de Kerk van de Jezuïeten te Antwerpen.

Adam Gottlob Moltke, Pierre Fouquet Jan Punt (Jr.), 1751, tekstblad, RP-P-OB-66.398

Franstalige opdracht bij de de serie prenten gegraveerd door Jan Punt naar de schilderingen van Peter Paul Rubens in de Kerk van de Jezuïeten te Antwerpen.