Kaisenha Hayaki, Yamato Watamori Katsukawa Shuntei, ca. 1816, prent, RP-P-1958-544

De Chinese generaal Chôhi zittend op een zwart paard op een brug met daaronder een wilde rivier. Met drie gedichten.

Kaki, Tenten Katsukawa Shuntei, ca. 1820, prent, RP-P-1958-542

Twee jonge leerlingen van een geisha bereiden zich voor op nieuwjaarsdag. De oudere, shinzô, draagt een standaard met nieuwjaarsdecoraties, de jongste, kamuro, houdt een slaghout vast met een afbeelding van een karper. Met vijf gedichten.

Tetsunoya Okenari, Matsunoya Hananari Katsukawa Shuntei, 1821, prent, RP-P-1958-541

Een jonge Momotarô gekleed in hofkleding zit naast nieuwjaarsdecoraties van een rivierkreeft, ronde rijstkoeken (kagamimochi), varenbladeren (urajiro) en bladeren van de sinaasappel (daidai). Met vier gedichten.

Chifune Atsumaru, Hôreisha Sakunari Katsukawa Shuntei, ca. 1820, prent, RP-P-1991-546

De vrouw lijkt een boerenvrouw uit Ohara (Ohara-me) vanwege haar kleding, maar door het hert is zij een representatie van de geluksgod Jurôjin. Met drie gedichten.

Danjûrô Enba, Issen Katsukawa Shuntei, 1819, prent, RP-P-1958-543

De actuer Ichikawa Danjûrô VII (1791-1859) in de rol van Sadamitsu en de acteur Segawa Kikunojô V (1802-32) in de rol van Shôkajo, uit het toneelstuk Shibaraku dat in 1818 werd opgevoerd in het Tamagawa theater in Edo. Met twee gedichten, waaronder één van Danjûrô zelf.