Nicolaes Piemont, ca. 1690 - in of voor 1709, poppenhuisgoed, BK-NM-1010-240-C

Zijwand van een kamerbehangsel van een poppenhuis; in twee delen, die een schoorsteen flankeren; voorstellende een Italiaans landschap met bergen, een meertje, architectuur en een slingerende weg met reizigers. Gesigneerd; r.o.: N.P.

Nicolaes Piemont, ca. 1690 - in of voor 1709, poppenhuisgoed, BK-NM-1010-240-B

Zijwand van een kamerbehangsel van een poppenhuis; voorstellende een Italiaans landschap met bergen, een meertje, architectuur, en een op de voorgrond en links in een donker bossage verdrijvende slingerende weg, waarop reizigers en een opgetuigde muilezel met zijn drijver. Gesigneerd; l.o.:…

Nicolaes Piemont, ca. 1690 - in of voor 1709, poppenhuisgoed, BK-NM-1010-240-A

Achterwand van een kamerbehangsel van een poppenhuis; voorstellende een Italiaans landschap met bergen, een meertje, een gebroken boom, ruines met torens en een rechts naar de voorgrond slingerende weg, waarop reizigers, honden en een ezel. Gesigneerd; l.o.: 'Pimont'.

attributed to Nicolaes Piemont, ca. 1690 - ca. 1709, poppenhuisgoed, BK-NM-1010-240-E

Plafondschildering van een kamerbehangsel van een poppenhuis; voorstellende een wolkenlucht, waarin vogels vliegen (o.a. reigers, eksten, roofvogels en exotische vogels.