anoniem Balthasar Wigand, ca. 1826, handwerkgerei, BK-1965-32

Naaigarnituur in rechthoekige doos van parelmoer, met achter het glazen deksel een gouache met een stadsgezicht met onderschrift: Weilburg bey Baden, binnenin onder meer een klosje, een schaartje en een vingerhoedje van parelmoer. De doos is rechthoekig en plat zonder pootjes, belegd met ruitvormige…

anoniem, ca. 1880 - ca. 1940, sieraad, BK-2009-182

Haarspeld, tweetand, van zowel zilver- als goudkleurig metaal, met in de knop gevat tussen drie bladeren een ronde blauwe steen.

J.J. van Osenbruggen, ca. 1950, ring (sieraad), BK-2010-2-69

Ring van draadwerk in goud met ronde cabochon geslepen maansteen in lichtbruine scharnierende doos van Archibald Dumbar.

Chris Steenbergen, ca. 1980, broche (sieraad), BK-2010-2-80

Broche met leisteen en een ovaal geslepen amethist in de vorm van een prisma in een poli kast, voorzien van een gouden brochering en een gouden kogelsluiting. De doos is van donkerblauw kunststof en is aan de binnenzijde van het scharnierende deksel op wit textiel gesigneerd 'Chris Steenbergen'.