Utagawa, Hiroshige Kunisada (I) (I) , Utagawa, Fukushima Giemon, 1852, prent, RP-P-1979-172

Acteur in de rol van Sakugawa Yozaemon, met geheven zwaard en een enorme karper; cartouche met gezicht op besneeuwd rivierlandschap. De acteur is een ontwerp van Kunisada, het landschap van Hiroshige.

Hiroshige (I) , Utagawa, Fukushima Giemon, Muramatsu Genroku, 1852, prent, RP-P-OB-JAP-28

Verschillende marktkraampjes tijdens een avondmarkt waaronder een groenteman, een waaierverkoopster, een geta (schoenen) kraampje met muzikanten, een chrysanten verkoper en een man met goudvissen.

Fukushima Giemon, Muramatsu Genroku Utagawa Kuniyoshi, 1853, prent, RP-P-1979-176

Yoshitsune, in blauwe kimono, en zijn geliefde Shizuka Gozen, in rode kimono, zich verdedigend met lange hellebaarden op een balkon van het paleis in Horikawa; bij nacht.

Hiroshige (I) , Utagawa, Fukushima Giemon, Muramatsu Genroku, 1852, prent, RP-P-OB-JAP-27

Verschillende marktkraampjes tijdens een avondmarkt, waaronder linksboven een straattheater, daarnaast een kraampje met tweedehands spullen, een verkoper met speelgoed lantaarns, een plantenkraampje en een goudverkoopster.