Pauline Bolken Hendricus Theodorus Wijdeveld, ca. 1919, tijdschrift, RP-D-2011-4-3

Vierkant tijdschrift met een omslag met abstracte compositie in zwart en geel.

Willem van Konijnenburg Hendricus Theodorus Wijdeveld, 1921, tijdschrift, RP-D-2011-4-8

Vierkant tijdschrift met een omslag met voorstelling van een zeshoek met geometrische versiering op de voorzijde en een zeshoek met een bloem op de achterzijde.

Richard Roland Holst Hendricus Theodorus Wijdeveld, 1923, tijdschrift, RP-D-2011-4-10

Vierkant tijdschrift met een omslag waarop op de voorzijde een mensfiguur in een schelp staat. Op de achterzijde van het omslag staat centraal een zeemeermin.

Henry Tino Zwiers Hendricus Theodorus Wijdeveld, 1930, tijdschrift, RP-D-2011-4-22

Vierkant tijdschrift met een omslag met blauw vlak met zilveren letters tegen een witte achtergrond.

Otto B. de Kat Hendricus Theodorus Wijdeveld, 1932, tijdschrift, RP-D-2011-4-27

Vierkant tijdschrift met een omslag waarop een vrouw ten halve lijve en profil en een vogel in bruin en roze.

Theo van Doesburg, 1923, tijdschrift, RP-P-BR-2013-2-2

P.L. Marnette Hendricus Theodorus Wijdeveld, 1928, tijdschrift, RP-D-2011-4-15

Vierkant tijdschrift met een omslag met typografisch ontwerp van de tekst: P W Wendingen. Afdeeling Gebouwen in grijs op een witte achtergrond.

El Lissitzky, Hendricus Theodorus Wijdeveld onbekend, 1922, tijdschrift, RP-D-2012-3

Vierkant tijdschrift 'Wendingen', nr. 11 van de vierde jaargang (1921), gewijd aan het werk van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright met een gelithografeerd omslag naar een origineel ontwerp van de Russische kunstenaar El Lissitzky.

Willem van Konijnenburg Hendricus Theodorus Wijdeveld, ca. 1918, tijdschrift, RP-D-2011-4-2

Vierkant tijdschrift met een omslag in zwart-wit. Middenboven staat TOOROP boven een geabstraheerde weergave van vier staande naakten met hun armen boven het hoofd gevouwen.

Michel de Klerk Hendricus Theodorus Wijdeveld, 1920, tijdschrift, RP-D-2011-4-7

Vierkant tijdschrift met een omslag met voorstelling van een zwaluwnest met vijf jongen en twee volwassen zwaluwen op de voorkant en een bijenkorf op de achterkant.