Lodovico Inig onbekend, 1787, prent, RP-P-2011-73-4

Ontwerp voor een portaal, in beide schelpnissen bovenin staat een sculptuur van een vrouw. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse…

Lodovico Inig onbekend, 1787, prent, RP-P-2011-73-9

Interieur met trappartijen en beeldhouwwerken in nissen. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Lodovico Inig onbekend, 1787, prent, RP-P-2011-73-10

Kerkinterieur met altaar omgeven door kaarsendragende engelen. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Lodovico Inig onbekend, 1787, prent, RP-P-2011-73-15

Kerkinterieur met trappartijen. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Lodovico Inig onbekend, 1787, prent, RP-P-2011-73-22

Ingangspartij met reliëf van een leeuw in het basement. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Lodovico Inig Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-27

Vrouwen bij een fontein voor een paleis. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-1

Lodovico Inig Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-6

Interieur met een koepelgewelf. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Lodovico Inig onbekend, 1787, prent, RP-P-2011-73-12

Verschillende aanzichten op een altaar. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Lodovico Inig onbekend, 1787, prent, RP-P-2011-73-17

Twee variaties op een absis in één prent. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.