Tresling & Co., erven François Bohn Gerardus Johannes Bos, prent, RP-P-OB-27.766

Emrik & Binger Johannes Hilverdink, prent, RP-P-OB-28.429

Emrik & Binger Johannes Hilverdink, prent, RP-P-OB-28.431

Cornelis Visscher (II) , Pieter Claesz. Soutman, onbekend, prent, RP-P-OB-62.257

Krijger van het Germaanse volk der Vandalen, staande ten voeten uit, gewapend met hellebaard en schild.

S. de Jager, sabel, NG-NM-9310-435

Sabel met inscriptie, rechts: Aan de kolonel Jhr. C.W.J. Storm de Grave, links: De officieren van het 1e Regiment Dragonders.

anoniem, ruit, BK-KOG-2608-A

Glas-in-loodruit met het portret van Feijna van Steenkiste (1603-1652). Kopie naar het schilderij van Frans Hals in het Rijksmuseum.

L. van Leer & Co. Jozef Israëls, prent, RP-P-OB-28.654

anoniem, ruit, BK-KOG-2608-B

Glas-in-loodruit met het portret van Feijna van Steenkiste (1603-1640). Kopie naar het schilderij van Frans Hals in het Rijksmuseum.

Jacob Matham Nicolaas Braeu, prent, RP-P-1886-A-10861

Judit leunt op Holofernes zwaard en houdt het hoofd van Holofernes in haar hand. Op de achtergrond het tentenkamp van het leger van Holofernes. Een tent is open en het lichaam van Holofernes ligt op een bed. In ovaal met een omlijsting van laurierbladen.

Jacob Matham, Jacob Matham Nicolaas Braeu, prent, RP-P-BI-4297

Jaël met de tentnagels en hamer in haar handen. Op de achtergrond is te zien hoe Jaël de Kanaanitische legeraanvoerder Sisera een tentnagel door het hoofd slaat. In ovaal met een omlijsting van laurierbladen.

Einde van alle 19 resultaten Terug naar boven