Lodovico Inig Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-27

Vrouwen bij een fontein voor een paleis. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Mauro Antonio Tesi Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2006-115

Gezicht in van een Egyptische tempel. Het licht valt door de deuropening naar binnen. Met figuren

Lodovico Inig Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-19

Door groen overwoekerde Egyptische architectuur. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Lodovico Inig Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-26

Landschap met water en Romeinse bouwwerk op de achtergrond. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Mauro Antonio Tesi Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2006-114

Gezicht in de ruine van een Egyptische tempel. Rechtsvoor een zittende figuur die pijpt rookt.

Lodovico Inig Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-18

Grafkamer met hiëroglyfen. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.

Lodovico Inig Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-25

Landschap met Egyptische sfinxen, obelisken en klassieke bouwwerken op de achtergrond. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse…

anoniem, Mauro Antonio Tesi Cesare Massimiliano Gini, 1787, album, RP-P-2011-73

Band met een inleiding in boekdruk en etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties. Album is incompleet en bevat 28 van de 42 platen.

Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-1

Lodovico Inig Cesare Massimiliano Gini, 1787, prent, RP-P-2011-73-6

Interieur met een koepelgewelf. Prent uit band met een inleiding in boekdruk en 28 etsen in aquatint gedrukt in verschillende kleuren naar getekende architectuurontwerpen en fantasiearchitectuur van Mauro Tesi uit verschillende Italiaanse collecties.