Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-43

Vaas op voet, gedecoreerd met acanthusbladeren. Op de voet een kleine bol, waarop de buik van de vaas rust. Twee saters die elkaar aan een handvat vasthouden. No. 17 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-48

Vaas met gedraaide schelp-oren, staande in een boogvormige stenen nis. No. 22 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-50

Vaas waarvan de voet wordt gevormd door twee geknielde naakte vrouwen- figuren die een leeuwenkop omhoog houden. De buik is verder gedecoreerd met leeuwenpoten. No. 24 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-55

Ronde vaas, staande op een steen in een landschap met boom rechtsvoor, heuvel met burcht, linksachter. De vaas heeft twee oren in de vorm van een schelp; de buik is gedecoreerd met een scène van een zittende sater met triangel. No. 29 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, prent, RP-P-1993-24

Titelblad voor Suite des Vases uit de collectie van Du Tillot. tekst: Suite des Vases Tirée du Cabinet de Son Excellence Monsieur Du Tillot Marquis de Felino Et gravée a l'Eau forte d' apres les Desseins originaux de Monsieur Le Chavalier Ennemond Alexandre Petitot Premier Architecte De S.A.R.…

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-29

Vaas met deksel waarop druivenranken. De oren van de vaas worden gevormd door twee ramskoppen. De buik is gedecoreerd met druivenranken. De vaas staat op een muurtje. No. 3 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-31

Brede vaas met deksel. De onderkant van de buik is versierd met acanthus- bladeren, die doorlopen in de oren. De vaas staat op een muurtje. No. 5 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-36

Bokaal met kronkelende slang om de voet. Over de buik hangt een draperie. De oren van de bokaal hebben de vorm van een leeuw. De bokaal staat op een muurtje. No. 10 uit serie van 31.

Clemens Agatius Enea Vico, ca. 1543 - ca. 1567, prent, RP-P-2001-204

Gezicht in vogelperspectief van de Arena van Verona. Rechts voor is er een stuk uit de arena genomen, om daar het grondplan weer te geven. In de voorgrond links, twee stenen met tekst.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-45

Vaas op geribbelde voet; de buik gedecoreerd met cannelures en guirlandes. Vier oren lopen van de onderkant van de buik naar de wijde hals (3 zichtbaar). De vaas staat op een muurtje. No. 19 uit serie van 31.