Pieter van den Berge, 1702 - 1704, prent, RP-P-AO-28-58

Frederik I, koning van Pruisen wordt door de burgermeester van Amsterdam ontvangen. Op de achtergrond een brug met een menigte mensen, die een blik op de koning willen werpen.

Pieter van den Berge, ca. 1694 - in of voor ca. 1737, prent, RP-P-OB-67.465

Rechter deel van een voorstelling met Minerva en Apollo op de bergketen Parnassus, de woonplaats der muzen. De muzen zitten aan het water en maken muziek. Hercules verstoord de rust door met zijn knots en leeuwenhuid door de muzen te rennen.

Pieter van den Berge, ca. 1694 - in of voor ca. 1737, prent, RP-P-OB-67.464

Linker deel van een voorstelling met Minerva en Apollo op de bergketen Parnassus, de woonplaats der muzen. De muzen en putti spelen op de grond en plukken bloemen. Apollo zit op een heuvel en speelt op zijn lier. Minerva is in gesprek met hem, liggend op een wolk.

Pieter van den Berge, ca. 1694 - in of voor ca. 1737, prent, RP-P-OB-102.324

Minerva en Apollo op de bergketen Parnassus, de woonplaats der muzen. De muzen en putti zitten aan het water en maken muziek of plukken bloemen.