Isaak Tirion, onbekend Jacob Houbraken, 1760, prent, RP-P-OB-48.884

Portret ten halven lijven van Jan Calkoen, in een interieur met zuilen op de achtergrond. Zijn rechterhand leunt op de rugleuning van een stoel naast hem. Onder het portret zijn wapen en zijn naam en gegevens in vier regels in het Nederlands.

Tibout Regters Jacob Houbraken, 1668 - 1770, prent, RP-P-OB-48.575

Portret ten halven lijve naar rechts van Jan Nepveu in een architectonisch venster. Onder het portret een leeg veld voor zijn naam.

Tibout Regters Jacob Houbraken, 1759 - 1780, prent, RP-P-1906-1005

Portret ten halven lijve van Bernardus de Bosch voor een gordijn, met daarachter een boekenkast. In zijn linkerhand een opgerold vel papier. Onder het portret een leeg veld voor zijn naam.

Evert van Harrevelt Jacob Houbraken, 1770, prent, RP-P-OB-48.576

Portret ten halven lijve naar rechts van Jan Nepveu in een architectonisch venster. Onder het portret zijn naam en titel in drie regels in het Nederlands.

Evert van Harrevelt Jacob Houbraken, 1770, prent, NG-707-10

Portret van Jan Nepveu, gouverneur-generaal van Suriname, staande figuur binnen stenen omlijsting (kozijn), heupstuk, naar rechts, linkerhand in vest gestoken, met pruik, jas met versierde biezen.

Evert van Harrevelt Jacob Houbraken, 1770, prent, RP-P-OB-48.577

Sara Maria van der Wilp, Pieter Meyer Jacob Houbraken, 1760, prent, RP-P-1894-A-18531

Portret ten halven lijve van Johannes van Schelle op 36-jarige leeftijd in een architectonisch venster. Onder de vensterbank zijn naam en gegevens in drie regels in het Nederlands en daaronder een tienregelig vers in het Nederlands.

Lucas Pater Jacob Houbraken, 1759 - 1780, prent, RP-P-OB-48.851

Jacob Houbraken, 1759 - 1760, prent, RP-P-OB-48.883

Portret ten halven lijven van Jan Calkoen, in een interieur met zuilen op de achtergrond. Zijn rechterhand leunt op de rugleuning van een stoel naast hem. Onder het portret zijn wapen.