Theodoor van Snakenburg, Johannes & Hermanus Verbeek Jacob Houbraken, 1749, prent, RP-P-OB-48.531

Buste naar links van Johannes Lulofs in een ovaal. Onder het portret zijn naam en gegevens in drie regels in het Nederlands en daaronder een zesregelig vers in het Nederlands.

Theodoor van Snakenburg Jacob Houbraken, 1749, prent, RP-P-1906-878

Theodoor van Snakenburg, Johannes & Hermanus Verbeek Jacob Houbraken, 1749, prent, RP-P-1937-891

Theodoor van Snakenburg Jacob Houbraken, 1743, prent, RP-P-OB-48.439

Buste naar links van Pieter Rabus in een ovaal ornamenteel medaillon. Bovenaan en rechts van het portret een deel van een gordijn en links een zuil met onderaan twee reliëfs; een met een voorstelling van een zwaan die een vleermuis vertrapt en rechts een een van drie naakte vrouwfiguren. Links onder…

Theodoor van Snakenburg, Jan Hartig Jacob Houbraken, 1736 - 1759, prent, RP-P-OB-48.441

Buste naar rechts van Pieter Rabus in een ovaal architectonisch venster. Onder het portret zijn naam en gegevens in twee regels in het Latijn een daaronder een achtregelig vers in het Nederlands.