Rutger Schutte Jacob Houbraken, 1756 - 1780, prent, RP-P-1888-A-13867

Portret ten halven lijve naar links in een ovaal van Johannes Eusebius Voet in een ovaal medaillon, dat rust op een piëdestal. Op de sokkel eveneens een aantal attributen en een plaquette waarop een zesregelig vers in het Nederlands.

Rutger Schutte, G. Bom Jacob Houbraken, 1761, prent, RP-P-1907-2651

Portret ten halven lijve van Rudolf Arend ten Brink in een architectonische omlijsting met in zijn linkerhand een bijbel. Onder het portret zijn naam en gegevens in twee regels in het Latijn, met daaronder een zesregelig vers in het Nederlands.

Rutger Schutte Jacob Houbraken, 1756 - 1780, prent, RP-P-1937-890

Rutger Schutte Jacob Houbraken, 1761, prent, RP-P-1894-A-18443

Rutger Schutte, Pieter Jan Entrop Jacob Houbraken, 1771, prent, RP-P-OB-48.864

Portret van de predikant Winoldus Budde in een ovale architectonische omlijsting, waarbij zijn linkerhand over de rand steekt. Het portret rust op een piëdestal waarop zijn naam en gegevens in twee regels in het Nederlands, daaronder een achtregelig vers in het Nederlands.

Jodocus Johannes Struchtmeyer, Rutger Schutte Jacob Houbraken, 1757, prent, RP-P-OB-48.912

Portret ten halven lijve naar links van Bernard Sebastiaan Cremer in een ovaal, met randschrift in het Latijn. Onder het portret een cartouche waarop een vierregelige tekst in het Latijn en een tekst in twee kolommen met elk vier regels in het Nederlands.

Rutger Schutte, Pieter van Dorth Jacob Houbraken, 1778, prent, RP-P-1894-A-18464

Aaron le Grand op 44-jarige leeftijd, ten halven lijve, in een venster. Onder het portret een richel waarop zijn naam en gegevens in twee regels in het Nederlands. Daaronder een zesregelig vers in het Nederlands.