Evert van Harrevelt Jacob Houbraken, 1770, prent, RP-P-OB-48.577

Portret ten halven lijve naar rechts van Jan Nepveu in een architectonisch venster. Onder het portret zijn naam en titel in drie regels in het Nederlands.

Evert van Harrevelt Jacob Houbraken, 1770, prent, RP-P-OB-48.576

Susanne Caron, Evert van Harrevelt Jacob Houbraken, 1769, prent, RP-P-OB-48.413

Portret ten halven lijve naar rechts van Pascal Paoli in een architectonisch ovaal met randschrift in het Frans. Het portret rust op een richel waarop een veld met een vierregelig vers in het Frans.

Evert van Harrevelt Jacob Houbraken, 1770, prent, NG-707-10

Portret van Jan Nepveu, gouverneur-generaal van Suriname, staande figuur binnen stenen omlijsting (kozijn), heupstuk, naar rechts, linkerhand in vest gestoken, met pruik, jas met versierde biezen.

Susanne Caron, Evert van Harrevelt Jacob Houbraken, 1769, prent, RP-P-1937-850