Hendrick Hondius Simon Frisius (I) , onbekend, 1602, prent, RP-P-OB-52.368

Cartouche met de titel van de publicatie, versierd met vruchten en florale motieven. Boven drie allegorische figuren. In het midden zit de personificatie van de vrede met een caduceus en een olijfkrans. In haar linkerhand heeft ze een geopend boek. Links een ontklede man met een palmtak,…

Hendrick Hondius (I) , Johannes Janssonius, onbekend, 1616, prent, RP-P-OB-55.248

Titelpagina met in het midden een cartouche met het impressum, geflankeerd door twee vrouwfiguren. Links een vrouw met de hoorn des overvloeds op haar schouder en aan haar voeten verschillende meetinstrumenten. Rechts een vrouw met helm, palmtak en een lauwerkrans.

Hendrick Hondius (I), 1606 - 1607, prent, RP-P-OB-55.237

Titelpagina met in het midden tekst in boekdruk. Daaromheen een architectonische cartouche met onder andere twee putti, aan weerskanten twee vrouwfiguren in een nis en diverse meetinstrumenten.