Lodewijk XIV Etienne Picart (koning van Frankrijk), 1702, prent, RP-P-OB-51.073

Portret van Lodewijk XIV, koning van Frankrijk en Navarra. Hij staat voor een legertent. Hij wijst in de richting van de belegering van een stad op de achtergrond. In de marge een tweeregelig onderschrift in het Frans.

Lodewijk XIV Etienne Picart (koning van Frankrijk), 1702, prent, RP-P-OB-51.078

Portret van Marie Louise van Savoye, koningin van Spanje. Zij houdt een gesloten waaier in de linkerhand, met de rechterhand houdt zij een van haar twee vlechten vast. Over haar japon draagt ze een mantel, afgezet met hermelijn. Op de achtergrond het Escorial. In de marge een vierregelig…

Gaspard Duchange, Etienne Picart Bernard Picart, 1707, prent, RP-P-1957-860

Gaspard Duchange, Etienne Picart Bernard Picart, 1708, prent, RP-P-1957-858

Etienne Picart Bernard Picart, 1699, prent, RP-P-OB-17.271

Voor een muur staan twee vrouwen. Een van de vrouwen duwt de ander met de hand van haar af.

Gaspard Duchange, Etienne Picart Bernard Picart, 1708, prent, RP-P-1957-862

Etienne Picart Bernard Picart, 1699, prent, RP-P-1938-1395

Lodewijk XIV Gacon (koning van Frankrijk), 1709, prent, RP-P-OB-102.936

Een gezelschap van twee mannen en twee vrouwen speelt het kaartspel Jeu de l'hombre aan een driehoekige tafel in een park. In dit spel wordt degene die een kaart vraagt "hombre" genoemd. In de marge een zesregelig gedicht, in twee kolommen, in het Frans.

Lodewijk XIV Gacon (koning van Frankrijk), 1709, prent, RP-P-OB-51.361

Lodewijk XIV Etienne Picart (koning van Frankrijk), 1702, prent, RP-P-1905-1212

Portret van Filips V, koning van Spanje. Hij draagt een keten met de Orde van het Gulden Vlies en houdt een commandostaf in de hand. Op de achtergrond een landschap met een veldslag. In de marge een vierregelig gedicht, in twee kolommen, in het Frans.