Johan Frederik Reitz, Adriaan Wor Jacob Houbraken, 1750 - 1755, prent, RP-P-1903-A-23110B

Portret ten halven lijve van David Millius in een rechthoekig venster. Onder het portret zijn naam en gegevens in drie regels in het Latijn een daaronder twee kolommen met elk zes regels in het Latijn.

Henrik van Elvervelt Jacob Houbraken, 1747 - 1780, prent, RP-P-OB-48.908

Portret ten halven lijve naar rechts van Joan Couck. Onder het portret zijn naam een gegevens in drie regels in het Nederlands en daaronder een zesregelig vers in het Nederlands.

Rutger Schutte, G. Bom Jacob Houbraken, 1761, prent, RP-P-1907-2651

Portret ten halven lijve van Rudolf Arend ten Brink in een architectonische omlijsting met in zijn linkerhand een bijbel. Onder het portret zijn naam en gegevens in twee regels in het Latijn, met daaronder een zesregelig vers in het Nederlands.

Johan Frederik Reitz, Gijsbert Tieme van Paddenburg Jacob Houbraken, 1747 - 1786, prent, RP-P-1903-A-23110C

Jacobus Philippus d' Orville Jacob Houbraken, 1736, prent, RP-P-OB-66.156

Portret ten halven lijve van Johannes Burman, achter een plint, waarbij zijn linkerhand over de rand steekt. Op de plint zijn naam en gegevens in twee regels in het Latijn. Daaronder een achtregelig vers in het Latijn.

Johan Frederik Reitz, Adriaan Wor Jacob Houbraken, 1742 - 1750, prent, RP-P-1909-1088

Jacob Houbraken, 1731 - 1780, prent, RP-P-OB-48.478

Kniestuk van Albertus Seba op 66-jarige leeftijd, in zijn hand een glazen fles met daarin een slang. Hij staat bij een tafel waarop schelpen, vellen papier en een boek dat is opengeslagen op de afbeeldingen van vlinders en andere dieren. Op de achtergrond een kast met glazen flessen met dieren.

Jacob Houbraken, 1738 - 1780, prent, RP-P-OB-48.504

Portret ten halven lijve van Nicolaas Struyck op 52-jarige leeftijd in een architectonisch ovaal, waarbij zijn linkerhand met daarin een opgerolde tekening over de rand steekt. Onder het ovaal een cartouche met zijn naam en zijn leeftijd in twee regels.

Arnold Hoogvliet Jacob Houbraken, 1746 - 1780, prent, RP-P-OB-48.328

Portret ten halven lijve van Johan Temmink in een architectonisch ovaal met randschrift in het Latijn. Het portret staat in een nis, met onder de onderste plint een zesregelig vers in het Nederlands.

Rutger Schutte Jacob Houbraken, 1761, prent, RP-P-1894-A-18443