Philip van Dijk, 1700 - 1753, schilderij, SK-A-893

Portret van Aernout van Citters, heer van Gapinge. Buste in ovaal, naar rechts. Kopie naar een origineel uit het begin van de zeventiende eeuw. Op de achterkant het familiewapen en het cijfer 2.

Philip van Dijk, 1690 - 1753, schilderij, SK-A-902

Portret van Anna Maria Hoeufft, echtgenote van Jan Boudaen Courten. Kniestuk, zittend op een balustrade voor een tuin. Pendant van SK-A-901. Kopie door Philip van Dijk naar het origineel door Caspar Netscher.

Philip van Dijk, 1690 - 1753, schilderij, SK-A-901

Portret van Jan Boudaen Courten, heer van St Laurens, Schellach en Popkensburg. Raad van Middelburg en bewindhebber der VOC. Kniestuk, zittend, rechts een tuin met een beeld van een vrouw met een horen des overvloeds. Kopie door Philip van Dijk naar het origineel van Caspar Netscher. Pendant van…

Philip van Dijk, 1700 - 1753, schilderij, SK-A-892

Portret van Cornelis van Ceters. Buste in een ovaal. Kopie naar een origineel uit het derde kwart zestiende eeuw. Op de achterkant het familiewapen, een inscriptie en het cijfer 1.

Philip van Dijk, 1705 - 1753, schilderij, SK-A-896

Portret van Caspar Adriaen Parduyn, baljuw van Middelburg. Ten halven lijve, staande bij een balustrade. Pendant van SK-A-897.

Philip van Dijk, 1734, schilderij, SK-A-1647

Portret van Isaac Parker, koopman te Middelburg. Kniestuk, staande met een brief in de hand voor een venster met uitzicht op zee. Pendant van SK-A-1648.