Bart Sorgedrager, 2001, documentaire foto, NG-2001-15-I

De maquette van de wijk Langerak II, een Vinex locatie in Leidsche Rijn. Op de achtergrond is bebouwing zichtbaar.

Bart Sorgedrager, 2001, documentaire foto, NG-2001-15-N

Gezicht op een deel van een tuin en op de achtergrond vierkante witte huizen met hout langs de gevel hout. Simone Buijs-Overeem en Jaap Buijs kochten één van de Villa's Caletta.

Bart Sorgedrager, 2001, documentaire foto, NG-2001-15-L

Tussen de nog in aanbouw zijnde huizen van de Vinexwijk Langerak II, staat de noodwinkel van supermarktketen Edah.

Bart Sorgedrager, 2001, documentaire foto, NG-2001-15-Q

Twee vierkantige huizen waarnaast een rode auto geparkeerd staat. Een van de Villa's Caletta werd gekocht door Simone en Jaap Buijs.

Bart Sorgedrager, 2001, documentaire foto, NG-2001-15-P

Een straat met geparkeerde auto's, een stoep en achter de bakstenen muur huizen. Een van de Villa's Acillia werd gekocht door Sander Bruinsma en Christa Haack. Een van de Villa's Dolcè werd gekocht door Edwin Gaasebeek en Petra van der Kruit.

Bart Sorgedrager, 2001, documentaire foto, NG-2001-15-M

Een sloot met een nog niet begroeide berm. Op de achtergrond witte huizen. Irene en Victor van Katwijk kochten een van deze huizen.

Bart Sorgedrager, 2001, documentaire foto, NG-2001-15-J

In een weiland met een sloot staat een groot reclamebord voor de Vinex locatie Leidsche Rijn.

Bart Sorgedrager, 2001, documentaire foto, NG-2001-15-O

Gezicht op een grasveld met mensen en op de achtergrond de Villa's Belforte. Aan de rechterzijde van het grasveld een weg met links en rechts gras en huizen. Inge Horsten en Joost Brinkman kochten een van de Villa's Belforte.