Blues

Gerard van Rooy, in of voor 2002, prent, RP-P-2012-22-629

Compositie met boven twee schoenen met noppen en onder een stuk touw in gras.

Hommel

Gerard van Rooy, 2003, prent, RP-P-2012-22-636

Hommel gedrukt met een cirkelvormige plaat.

Naturalisatie ceremonie,…

Dana Lixenberg, 2011, foto, NG-2012-61-46

Naturalisatie ceremonie, Hilvarenbeek. V.l.n.r.: Helen Banos, dochter; Stantik Hairik Yeghiazarian, genaturaliseerde; Ryan Palmen, burgemeester; een oud-medewerker Vluchtelingenwerk en een medewerker Burgerzaken.

Karel Wetselaar, 2009, prent, RP-P-2011-14

Een winterlandschap met op de voorgrond overhangende kale takken, kennelijk gezwicht onder grote hoeveelheden sneeuw. Links boven de horizon een groep donker weergegeven boomstammen, met aan de voet laag struikgewas. Het geheel opgezet in minuscule streepjes en stippen.

Late avond - Oostzaan

Karel Wetselaar, 2010, prent, RP-P-2011-19

Donker landschap met op de voorgrond een boogvormige brug op pijlers en eenvoudige railing, waaronder een vaart, links op de achtergrond waar het water zich splitst, bebouwing en bomen.

Rijksmuseum

Jan Rothuizen, 2011, tekening, RP-T-2011-91

Vogelvluchtgezicht op het Rijksmuseum uit het zuidoosten, met verspreid over de voorstelling uitgebreid geschreven commentaar van de kunstenaar.

Uitleg over bermbommen

Ad van Denderen, 2008 - 2009, documentaire foto, NG-2010-1-5

Voorbereiding van het Joint Support Detachement (JSD) en het Logistic Support Detachement (LSD) op uitzending naar Uruzgan: uitleg over bermbommen en andere projectielen op het Genie Opleidingscentrum Mijnen- en Springmiddelen.

Rode erekoord

Ad van Denderen, 2008 - 2009, documentaire foto, NG-2010-1-10

Sergeant der mariniers Van der Wetering ontvangt in de Jan van Schaffelaarkazerne het rode erekoord voor het verrichten van levensreddende handelingen bij een zwaargewonde landmachtcollega die betrokken was bij een IED-aanslag (Improvised Explosive Device).