Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-43

Vaas op voet, gedecoreerd met acanthusbladeren. Op de voet een kleine bol, waarop de buik van de vaas rust. Twee saters die elkaar aan een handvat vasthouden. No. 17 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-48

Vaas met gedraaide schelp-oren, staande in een boogvormige stenen nis. No. 22 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-50

Vaas waarvan de voet wordt gevormd door twee geknielde naakte vrouwen- figuren die een leeuwenkop omhoog houden. De buik is verder gedecoreerd met leeuwenpoten. No. 24 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-55

Ronde vaas, staande op een steen in een landschap met boom rechtsvoor, heuvel met burcht, linksachter. De vaas heeft twee oren in de vorm van een schelp; de buik is gedecoreerd met een scène van een zittende sater met triangel. No. 29 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, prent, RP-P-1993-24

Titelblad voor Suite des Vases uit de collectie van Du Tillot. tekst: Suite des Vases Tirée du Cabinet de Son Excellence Monsieur Du Tillot Marquis de Felino Et gravée a l'Eau forte d' apres les Desseins originaux de Monsieur Le Chavalier Ennemond Alexandre Petitot Premier Architecte De S.A.R.…

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-29

Vaas met deksel waarop druivenranken. De oren van de vaas worden gevormd door twee ramskoppen. De buik is gedecoreerd met druivenranken. De vaas staat op een muurtje. No. 3 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-31

Brede vaas met deksel. De onderkant van de buik is versierd met acanthus- bladeren, die doorlopen in de oren. De vaas staat op een muurtje. No. 5 uit serie van 31.

Ennemond Alexandre Petitot Benigno Bossi, 1764, ornamentprent, RP-P-1993-36

Bokaal met kronkelende slang om de voet. Over de buik hangt een draperie. De oren van de bokaal hebben de vorm van een leeuw. De bokaal staat op een muurtje. No. 10 uit serie van 31.

Lodovico Mattioli Giuseppe Maria Crespi, 1710 - 1715, prent, RP-P-1959-632

Bertoldo houdt een taart in zijn hand en wijst ernaar. Zijn gezicht is verborgen achter een zeef. Onder de voorstelling een drieregelig rijmpje in het Italiaans. Prent uit een reeks van zes met de belevenissen van Bertoldo, onderdeel van een serie van twintig prenten.

Lodovico Mattioli Giuseppe Maria Crespi, 1710 - 1715, prent, RP-P-1959-637

Bertoldino ligt op de rug van een ezel en trekt aan de staart. Onder de voorstelling een drieregelig rijmpje in het Italiaans. Prent uit een reeks van acht met de streken van Bertoldino, onderdeel van een serie van twintig prenten.