Rondleiding voor mensen met dementie en hun dierbaren

Samen genieten van een speciale rondleiding, waarin de kunst in het museum gebruikt wordt als aanleiding om betekenisvolle gesprekken met elkaar te voeren.

Boek een rondleiding

foto Door het delen van verhalen, herinneringen, associaties en ideeën, brengen de deelnemers de museumobjecten samen tot leven. Een speciaal hiertoe opgeleide rondleider helpt daarbij met prikkelende vragen en creatieve opdrachten. Alle deelnemers krijgen een krukje mee in het museum.

Elke keer is er een ander thema. De rondleiding wordt in het Nederlands gegeven.

Rondleiding

Gratis (excl. toegang museum)

Privérondleiding

€ 75,- voor een groep van max. 12 personen (excl. toegang museum)

U kunt uw ticket vooraf met online korting kopen of bij de kassa in het museum. U hoeft niet in de rij en mag direct door naar kassa 1. De begeleider mag gratis naar binnen, maar heeft wel een gratis ticket nodig, deze kunt u ophalen bij kassa 1.

Voor wie?

Voor mensen met dementie en hun dierbaren.
Maximale groepsgrootte: 12 pp

Rondleiding

Elke tweede dinsdag van de maand: 15-16.30 uur (m.u.v. juli en augustus)

(8 oktober, 12 november, 10 december 2019
14 januari, 11 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni 2020)

Dagelijks 9.30-11 / 11-12.30 / 12.30-14 / 14-15.30

Privérondleidingen dienen tenminste twee weken voor aanvang te worden geboekt.

Waar

De rondleiding start bij de Informatiebalie in het museum. U kunt zich voor aanvang van de rondleiding daar melden.

Boek de rondleiding

Boek een privérondleiding