Rondleiding voor blinden en slechtzienden

‘Kijken met andere ogen’

foto1 Ontdek samen de hoogtepunten van het Rijksmuseum. Speciaal opgeleide rondleiders laten objecten tot leven komen door zintuigen te prikkelen.

U kunt een plek boeken voor uzelf en voor uw eventuele begeleider via de bovenstaande knop 'Boek de instaprondleiding'. Indien u een privérondleiding wilt boeken voor uw groep (tot maximaal 8 personen) kunt u dat doen via de knop onderaan deze pagina onder het kopje 'Boeken'.

U kunt ook bellen naar: 0206747000 voor het boeken van een rondleiding.

Voor wie?

De rondleiding is voor blinden en slechtzienden en hun begeleiders. Hulphonden zijn toegestaan.

Instaprondleiding: elke 1ste woensdag en 3de zondag van de maand

Met eigen groep: dagelijks tussen 9.30 en 15.30 uur
Groepsrondleidingen dienen tenminste twee weken voor aanvang te worden geboekt.

Waar

De rondleiding start bij de Informatiebalie in het museum. U kunt zich voor aanvang van de rondleiding daar melden.

Instaprondleiding: gratis (excl. toegang museum)

Privérondleiding: € 75 per groep van max. 8 personen (excl. toegang museum)

Voor de begeleider moet ook een plek in de rondleiding gereserveerd worden, maar deze mag gratis het museum in. Dit gratis museumticket kunt u ophalen bij kassa 1.

U kunt vooraf uw museumticket online kopen met online korting of voor de reguliere prijs bij de kassa in het museum. U hoeft niet in de rij en mag direct door naar kassa 1.