Mylan – Sponsor

Mylan heeft een overeenkomst met het Rijksmuseum getekend om voor de komende drie jaar als sponsor te fungeren. Mylan ondersteunt het museum bij de samenstelling van educatieve programma’s en bij de ontwikkeling van best practices voor het conserveren van 17e-eeuwse schilderijen. Daarnaast helpt de bijdrage van Mylan om kinderen gratis toegang te verlenen tot het museum, zodat ze al op jonge leeftijd met kunst in aanraking kunnen komen.

logo Mylans missie is om nieuwe normen te bewerkstelligen in de gezondheidszorg en om patiënten over de hele wereld toegang tot hoogwaardige medicijnen te bieden. Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben om de wereld te verbeteren, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Al meer dan 50 jaar richten wij ons op het vervullen van onvervulde behoeften. Dit proberen we te bereiken door groot te denken, door bestaande situaties kritisch te bekijken en door onze mouwen op te stropen om innovatieve oplossingen te vinden en daarbij steevast datgene te doen wat juist is.

De wereld verbeteren begint met een bijdrage leveren aan de gemeenschappen waarin we werkzaam zijn. Al meer dan 17 jaar staan wij met veel plezier onze klanten en patiënten in Nederland bij. Dit is een van de redenen dat Mylan er zo trots op is om het Rijksmuseum te mogen steunen en om educatieve programma’s en activiteiten op het gebied van kunstconservering te sponsoren. Het Rijksmuseum en Mylan delen een passie voor innovatie. Het baanbrekende onderzoek dat het Rijksmuseum uitvoert naar de conservering van schilderijen zorgt ervoor dat belangrijke Nederlandse kunstwerken behouden kunnen blijven voor toekomstige generaties.

Mylan is een van ‘s werelds meest toonaangevende farmaceutische ondernemingen en levert meer dan 2.700 generieke en merkgeneesmiddelen, waaronder antiretrovirale therapieën waar ongeveer 50% van alle hiv- en aidspatiënten in ontwikkelingslanden van afhankelijk zijn. We verkopen onze producten in meer dan 165 landen en gebiedsdelen. We hebben wereldwijd meer dan 50 R&D- en productiefaciliteiten en zijn een van ‘s werelds grootste producenten van actieve farmaceutische bestanddelen. We hebben meer dan 40.000 werknemers die er stuk voor stuk alles aan doen om een positieve bijdrage te leveren aan betere gezondheidszorg en een betere wereld in het algemeen. Meer informatie vindt u op mylan.com.