Holland America Line - Sponsor

Door de samenwerking met het Rijksmuseum is Holland America Line in staat haar gasten in contact te brengen met de rijke Nederlandse historie.

Met het sponsorschap van de Holland America Line is een bijzondere samenwerking gestart tussen twee van oorsprong Nederlandse bedrijven. Door de samenwerking met het Rijksmuseum is Holland America Line in staat haar gasten in contact te brengen met de rijke Nederlandse historie middels Rijksmuseum at Sea, created by Rijksstudio. Een creative salon waar de gasten kunnen genieten van reproducties uit de collectie van het Rijksmuseum en zelf aan de slag kunnen gaan met potlood, verf en papier.

“Door kunst bekijken we zaken anders, net zoals met reizen, we openen onze ogen voor de wereld om ons heen en zien dingen die we misschien nooit eerder hebben ervaren.” Orlando Ashford, President van Holland America Line

“Bijzondere kunst staat altijd centraal in ons decor aan boord en wij vinden het geweldig dat de samenwerking met het Rijksmuseum enkele fantastische reproducties toevoegt aan de collectie van ruim 1.300 kunstwerken in onze vloot,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Door kunst bekijken we zaken anders, net zoals met reizen, we openen onze ogen voor de wereld om ons heen en zien dingen die we misschien nooit eerder hebben ervaren.”

“Het Rijksmuseum en Holland America Line zijn beide historische merken met een trotse Nederlandse geschiedenis. We zijn dankbaar dat Holland America Line gasten van over de hele wereld, door onze nieuwe samenwerking in staat worden gesteld om onze indrukwekkende collectie kunnen bekijken in het ‘Rijksmuseum at Sea’, gecreëerd door Rijksstudio,” aldus Wim Pijbes, Directeur van het Rijksmuseum.