FedEx - Sponsor

FedEx heeft zich tot en met 2018 verbonden aan het Rijksmuseum. Deze verbinding maakt het mogelijk dat mensen van over de hele wereld kunnen genieten van Nederlands mooie kunsten.

FedEx is het grootste express vervoersbedrijf ter wereld en viert zijn uitbreiding naar Europa met het ondersteunen van tentoonstellingen bij het Rijksmuseum.

Door middel van deze samenwerking maken FedEx en het Rijksmuseum Nederlandse kunst, geschiedenis en cultuur toegankelijk voor een internationaal publiek.

“We zijn zeer enthousiast om een bijdrage te leveren aan de Nederlandse samenleving door sponsor te zijn van dit Nederlandse iconische instituut.” David Binks, President FedEx Express Europe en CEO van TNT

“Ons bedrijf is trots dat het dagelijks wereldwijd mensen en mogelijkheden met elkaar verbindt. Ons globale land, lucht -en zeenetwerk beslaat meer dan 220 landen en verbindt daarmee meer dan 99% van het wereldwijde GDP. Met ons internationale hoofdkantoor in Hoofddorp, zijn we zeer enthousiast om een bijdrage te leveren aan de Nederlandse samenleving door sponsor te zijn van dit Nederlandse iconische instituut, waarbij mensen kunnen genieten, leren en geïnspireerd raken door de fenomenale kunstwerken van de Rijksmuseum tentoonstellingen.” David Binks, President FedEx Express Europe en CEO van TNT