Rondleiding Hoogtepunten van de Gouden Eeuw

In de Gouden Eeuw komt de Hollandse schilderkunst tot ongekende bloei. Rembrandt, Vermeer, Jan Steen en Frans Hals: zij en vele anderen wekken nog steeds wereldwijd bewondering. Het Rijksmuseum is dé plek om deze meesters te zien.

Start met boeken

straatje Gezicht op huizen in Delft, bekend als Het straatje, Johannes Vermeer, ca. 1658In deze rondleiding passeren de mooiste en bijzonderste werken de revue: van Rembrandts eigenzinnige, ruwe schilderstijl naar de verstilling in het werk van Vermeer, en van Frans Hals’ vrolijke portretten van burgers, naar de beroemde Hollandse stillevens met kazen, bloemen of slechts wat oesters en een glas bier.

En waarom de Nachtwacht zo bijzonder is? Deze rondleiding maakt het duidelijk. In een uur ziet u de hoogtepunten van de Hollandse schilderkunst in de 17de eeuw.

Prijs

Privérondleiding: € 75 per rondleiding, maximaal 15 personen (excl. toegang museum)

Boek de privérondleiding

Privérondleiding:

Elke dag te boeken, tussen 9.30 en 13.30 uur

NB: Privérondleidingen dienen tenminste twee weken voor aanvang te worden geboekt

Volwassenen vanaf 16 jaar

Niet voor scholen. Klik hier voor onderwijs programma’s.

U kunt zich melden bij de informatiebalie in het museum

Andere talen