Muzikale avond in het Rijksmuseum

Vrijdagavond 19 mei is het museum open en staat in het teken van muziek.

Boek nu

Tours Talks Tunes

De wereldberoemde pianist Brautigam speelt sonates van Beethoven op de fortepiano uit 1808 van het Rijksmuseum in de Eregalerij. Het concert is live te volgen in het Atrium. Na afloop van het optreden volgt een interview met Ronald Brautigam door tv-presentator Hadassah de Boer. Diverse museumzalen zijn de hele avond open om de historische instrumenten te bekijken en de nieuwe multimediatour Muziek te volgen, waaraan o.a. Daniele Gatti, Janine Jansen, Ton Koopman en Lavinia Meijer hebben meegewerkt.

Muziek in het Rijksmuseum is mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij

Vrijdag 19 mei

Atrium en museumzalen

• 19 uur: Museumzalen en Café open
    DJ Von Rosenthal

• 20 – 20.45 uur: Livestream pianoconcert Ronald Brautigam op 19de-eeuwse fortepiano – live vanuit de Eregalerij

• 21 – 21.20 uur: interview Ronald Brautigam door Hadassah de Boer in het Atrium

• 21 uur: DJ Von Rosenthal
  • 23 uur: Einde

Tickets & prijzen

• Tickets Eregalerij: € 50
  • Supplement Tickets Eregalerij: € 30
  • Regulier Atrium-ticket: € 20

Prijzen zijn inclusief entree Rijksmuseum, Multimediatour Muziek en een drankje.

Boek tickets voor de Eregalerij:

Tickets Eregalerij

Houders van een Atrium ticket kunnen voor € 30 een supplement ticket kopen voor een upgrade naar de Eregalerij.

Boek supplement tickets voor de Eregalerij:

Supplement tickets Eregalerij

Gelieve uw Atrium-ticket en supplement ticket te tonen bij de entree.

Boek tickets voor het Atrium:

Tickets voor het Atrium zijn uitverkocht.