Rijksmuseum Escape Game

Het is al ver na sluitingstijd...

De bibliotheek is stil en verlaten, maar Rijksmuseummedewerker Bert is nog druk bezig met zijn onderzoek naar Rembrandt. Hij slaat een bladzijde om en staart verbaasd naar een oude schets van het museum, een schets met een wel heel vreemde datum. Maar als Bert dit mysterie verder wil onderzoeken, blijkt de bladzijde opeens gestolen…

Voorproefje

2 Kun jij de eerste hint al ontcijferen? Ben jij benieuwd of je het in je hebt om de Escape Game uit te spelen? Krijg dan alvast een voorproefje op de echte Escape Game in het Rijksmuseum met de interactieve game op Instagram.

De game begint bij het account @Rijks_Insta_Game en neemt je mee langs verschillende ruimtes in het museum. Er zijn acht puzzels verborgen die spelers moeten oplossen! Lukt het jou om de code te kraken?

Gezocht: Codebrekers

Voor dit mysterie is Bert op zoek naar een team echte specialisten: Codebrekers.

Ben jij inventief, scherp, en een echte puzzelaar? Meld je dan nu aan met je team van max 2-5 personen en ontvang meer informatie.

Het logo is gebaseerd op de houtgravure van Isaac Weissenbruch, Menselijk oog met een afwijking, 1832 -1912

Praktische info

Met deze Escape Game beleef je het Rijksmuseum samen op een unieke manier. Speel de game met collega’s of vrienden, of met kinderen vanaf 6 jaar. Samen met 2-5 personen duik je in het spel en ga je als onderzoeker aan de slag. Voor iedereen is het een spannend avontuur, slechts enkelen halen de eindstreep. Gaat het jou lukken?

Ook te boeken in het Engels / Also available in English: Escape Game: in the shadows of Rembrandt

De Escape Game: In de Schaduw van Rembrandt is mogelijk gemaakt door onze sponsor KPN en is in nauwe samenwerking ontwikkeld met mystery experience studio Sherlocked.

Voor wie

Voor iedereen die het aandurft…

De escape game wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Duur

1,5 – 2 uur

Wanneer

Tijdens de zomervakantie (13 juli tot 1 september)

Waar

De Escape game brengt je kriskras door het museum. Let goed op de verborgen hints!

Prijs

€ 22,50 per groep (excl. toegang museum)

Aanmelden