Solliciteren en open sollicitaties

Solliciteren

Vacatures die door het Rijksmuseum in de diverse media worden aangeboden, zowel online als in print, worden ook op deze site geplaatst. De wijze waarop u kunt solliciteren wordt in de betreffende vacaturetekst beschreven. Solliciteren kan alleen digitaal. Schriftelijke (open) sollicitaties en cv’s die naar ons postadres worden gestuurd, worden vernietigd.

In alle vacatures staat een sluitingsdatum genoemd. Deze datum wordt strikt gehanteerd. Sollicitaties die na de sluitingsdatum binnen komen worden niet mee genomen in de selectie. Soms blijft de vacature na de sluitingsdatum staan. Dit is om sollicitanten die worden uitgenodigd de gelegenheid te geven de tekst nog eens te lezen. Het Rijksmuseum staat open voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, we nodigen hen van harte uit te solliciteren.

Door de enorme hoeveelheid reacties die wij op sommige vacatures ontvangen, kan het enige tijd duren voordat u antwoord krijgt.

Open sollicitaties

Open sollicitaties, zowel voor werk, stage als vrijwilligerswerk, kunnen niet in behandeling worden genomen. Wij adviseren u om de website van het Rijksmuseum te raadplegen.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.