Vacature: Secretaris OR

Het Rijksmuseum is het museum van Nederland. De collectie telt 1,1 miljoen (kunst)objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Op dit moment wordt het hoofdgebouw verbouwd maar zijn De Meesterwerken, 400 17de-eeuwse topstukken, te zien in de Philipsvleugel. Het Rijksmuseum trekt – in deze kleine setting - jaarlijks zo’n 900.000 bezoekers. In 2013 opent een geheel vernieuwd Rijksmuseum zijn deuren voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud. In het Rijksmuseum werken 400 mensen.

Het Rijksmuseum is per 1 januari 2013 op zoek naar een:

Secretaris OR (m/v)
*gemiddeld 8 uur per week*

De functie houdt onder meer in:

  • Het verzorgen van voorbereidende, organisatorische en ondersteunende activiteiten voor het overleg tussen de Ondernemingsraad, de bestuurder en de ondernemingsraadcommissies.
  • Het voeren van het overlegsecretariaat van de OR-directie overleggen en van de OR en het verrichten van secretariële werkzaamheden zoals verzorgen van correspondentie, beheren van archieven en bestanden e.d.
  • Het verzorgen van inhoudelijke en procedurele ondersteuning op het gebied van medezeggenschap.
  • Het verzorgen van de informatievoorziening aan medewerkers van het Rijksmuseum.

Wij vragen:

  • kennis van de WOR en overige relevante wet- en regelgeving. Kennis van nieuwe vormen van medezeggenschap is een pré;
  • ervaring met notuleren en uitwerken verslagen;
  • ervaring met het uitwerken van OR-beleid, opstellen van adviezen e.d.;
  • organisatorisch vermogen;
  • sterk in het verbinden van mensen en in het door middel van open communicatie tot oplossingen komen;
  • in staat om werkzaamheden aan te passen aan de omstandigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling geschied voor de duur van een jaar, waarna in beginsel verlenging kan plaatsvinden voor tweemaal één jaar. Vervolgens zal – bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden en goed functioneren – het dienstverband worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het Rijksmuseum valt onder de CAO Verzelfstandigde Rijksmusea. Het salaris is afhankelijk van de opleiding en ervaring en wordt ten hoogste gewaardeerd in schaal 7, minimaal € 2.179.- maximaal € 2.729,- bruto per maand voor een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Inlichtingen/sollicitaties

Uw sollicitatie kunt u richten aan Bart Schindeler. Wij ontvangen deze graag per e-mail op vacatures@rijksmuseum.nl, uiterlijk 14 december 2012 o.v.v. de functienaam. Voor informatie over de functie kunt u contact opnemen met, telefoon 020- 6747325.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.