Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland en heeft in 2013 opnieuw de deuren geopend voor het publiek. Meer dan twee miljoen bezoekers per jaar, veel evenementen en een onschatbare waarde aan cultureel erfgoed maken het werken bij Veiligheidszaken afwisselend en uitdagend. Je werkt in één van de mooiste gebouwen van Amsterdam waar je naast het nationale publiek ook toeristen uit de hele wereld kunt verwachten.

Weet jij hoe je bezoekers op een servicegerichte manier ontvangt en aanspreekt? Handel jij adequaat tijdens onverwachte gebeurtenissen of hectische situaties? Lukt het jou om je als gastvrouw of gastheer te presenteren zonder de veiligheid uit het oog te verliezen? Dan ben jij onze nieuwe collega voor de afdeling Veiligheidszaken van het Rijksmuseum!

De afdeling Veiligheidszaken zoekt een:

Medewerker Service en Veiligheid (m/v)

16 uur per week

Dagelijkse werkzaamheden

Je surveilleert op de verschillende zalen van het museum. Je fungeert als gastvrouw/heer, staat bezoekers te woord, helpt de bezoekers bij vragen en verzorgt de kaartcontrole. Zo zorg jij voor een optimale beleving van een museumbezoek. Tijdens incidenten en calamiteiten weet je op te treden volgens procedures. Omdat de werkzaamheden staand uitgevoerd worden, is het een fysiek zware functie.

Diensten

Bij een contract van 16 uur dien je tenminste drie dagen per week beschikbaar te zijn, waarvan één weekenddag. De diensten variëren van een vroege dienst (start 06.30 uur) tot een avonddienst (kan eindigen na 00.00 uur).

Wij vragen

Representatieve, flexibele en positief ingestelde kandidaten uit de omgeving groot Amsterdam (max 20 km) met minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare werkervaring in een publieks- of klantgerichte functie, bij voorkeur in de horeca of toerisme (minimaal 1 jaar). Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. De Nederlandse taal beheers je goed en je kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels. Een tweede vreemde taal is een pré. Voor deze functie is een fysiek goede conditie essentieel. Tevens is het belangrijk dat je flexibel bent in beschikbaarheid.

Wij bieden

Het betreft een contract voor 16 uur per week. Het salaris is vastgesteld in schaal 3 tussen de €11,96 en €13,96 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. exclusief 8 % vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. De Museum CAO is van toepassing. Je volgt eerst een interne opleiding, die positief afgerond dient te worden.

De selectiedag voor deze functie zal plaatsvinden op zaterdag 14 november 2015. Een screening door Justitie maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren

Wij zien graag jouw complete sollicitatie uiterlijk 2 november tegemoet. Een complete sollicitatie is:

het ingevulde en verzonden sollicitatieformulier

Inlichtingen/sollicitaties

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Lieke Boers, afdeling P&O, telefoon 020- 6747304.

Wij ontvangen graag je complete sollicitatie uiterlijk 2 november.