Vacature: Coördinator Service Desk

Het Rijksmuseum is het museum van Nederland. De collectie telt 1,1 miljoen (kunst)objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. In 2013 opent een geheel vernieuwd Rijksmuseum zijn deuren voor het publiek, naar verwachting 2.000.000 bezoekers in het eerste jaar, met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud.

Voor de Service Desk van de afdeling Back Office zijn we per direct op zoek naar een:

Coördinator Service Desk (m/v)
*Voor 36 uur per week*

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van werkzaamheden die voortkomen uit meldingen voor de postkamer, huismeesters, magazijn, service desk en ICT helpdesk die zij zowel in het museum als op de kantoorlocaties uitvoeren. Gezien het karakter van de organisatie is het van belang dat je flexibel bent in werktijden en het werken in het weekend.

Werkzaamheden

  • het aannemen en het analyseren van de meldingen, het inschatten van het belang en urgentie van de melding en het stellen van prioriteiten bij het plannen van de afhandeling van de melding;
  • het registreren en bewaken van de voortgang van de meldingen. Het verzorgen van een adequate informatieverstrekking aan interne en externe betrokkenen;
  • het operationeel aansturen van de medewerkers door het toewijzen van werkzaamheden en tijdsbesteding, het meedenken over de wijze van afhandeling en waar nodig oplossen van knelpunten. Het coördineren van werkzaamheden waarbij meerdere interne en/of externe partijen betrokken zijn;
  • het verzorgen van de administratieve werkzaamheden van de Service Desk met inbegrip van alle (personele) facilitaire voorzieningen;
  • het opleveren van managementrapportages, analyseren van de gegevens en het actief doen van voorstellen voor optimaliseren van processen en procedures.

Wij vragen

Een HBO opleiding op het gebied van facilitair management en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt een servicegericht en klantvriendelijk instelling en hebt sterke communicatieve en contactuele vaardigheden. Vanzelfsprekend beschik je over planmatige en organisatorische kwaliteiten en heb je een goed inzicht in werkprocessen.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling geschiedt voor de duur van een jaar. Het Rijksmuseum valt onder de CAO Verzelfstandigde Rijksmusea. Het salaris is afhankelijk van de opleiding en ervaring en wordt ten hoogste gewaardeerd in schaal 7, minimaal € 2.179.- maximaal € 2.729,- bruto per maand voor een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Inlichtingen/sollicitaties

Uw sollicitatie kunt u richten aan Bart Schindeler. Wij ontvangen deze graag uitsluitend per e-mail op vacatures@rijksmuseum.nl, uiterlijk 12 januari 2012 o.v.v. de functienaam. Voor informatie over de functie kunt u contact opnemen met Chris Langemeijer, Manager Back office, telefoon 020- 674 7410.