Open Huis Teekenschool

In de Teekenschool is altijd van alles te doen. Voor jong en oud zijn er cursussen, workshops, masterclasses en zelfs theatervoorstellingen. Wilt u een voorproefje? Kom op zondag 17 juni naar het Open Huis!

foto2 Foto Bibi Veth

Ontdek de Teekenschool!

Kom een kijkje nemen in de fotostudio en het schilder- en tekenatelier tijdens het Open Huis in de Teekenschool. Jong én oud zijn op zondag 17 juni van harte welkom om van 12 tot 17 uur workshops en cursussen uit te proberen.

Aanmelden is niet nodig en toegang tot het Open Huis is gratis.

Winactie

Maak kans op een gratis workshop Fotograferen als Rembrandt. Hoe? Je ontvangt bij binnenkomst een gratis stempelkaart. Met deze stempelkaart kun je de hele dag sparen voor vier stempels. Bij elke workshop die je volgt, krijg je een stempel. Aan het einde van de dag verzamelen we alle stempelkaarten en wordt er een winnaar getrokken.

Over de Teekenschool

De Teekenschool is de leukste school van de hele wereld. Hier kunt u leuke dingen leren én beleven. Het hele jaar door kunnen volwassenen, families én kinderen hier creatieve workshops en cursussen volgen. De Teekenschool is gelegen in de museumtuin, op slechts 100 meter afstand van de hoofdingang van het Rijksmuseum. Meer informatie over de Teekenschool

rothuizen