Open Atelier Teekenschool

In de Teekenschool is altijd van alles te doen. Voor jong en oud zijn er cursussen, workshops, masterclasses en zelfs theatervoorstellingen. Benieuwd naar de activiteiten? Kom op zondag 2 juni naar het Open Atelier!

foto2 Foto Bibi Veth

Ontdek de Teekenschool

Jong én oud zijn op zondag 2 juni van harte welkom om van 11 tot 16 uur workshops en cursussen uit te proberen. Denk aan modeltekenen in de tuin of blauwdrukken maken in het teken- en schilderatelier. Of neem een kijkje in de fotostudio en maak je eigen stop-motion.

Aanmelden is niet nodig en toegang tot het Open Atelier is gratis.

Stempelkaart

Je ontvangt bij binnenkomst een gratis stempelkaart. Met deze stempelkaart kun je de hele dag sparen voor vier stempels. Bij elke workshop of activiteit die je volgt, krijg je een stempel. Aan het einde van de dag verzamelen we alle stempelkaarten ontvang je een cadeautje.

Over de Teekenschool

De Teekenschool is de leukste school van de hele wereld. Hier kun je leuke dingen leren én beleven. Het hele jaar door kunnen volwassenen, families én kinderen hier creatieve workshops en cursussen volgen. De Teekenschool is gelegen in de museumtuin, op slechts 100 meter afstand van de hoofdingang van het Rijksmuseum.

rothuizen