Rondleiding Van kostuum naar Catwalk

In deze rondleiding ziet u de mooiste kledingstukken en krijgt u een beeld van de mode-ontwikkelingen in de loop van de eeuwen.

catwalk

Voor het eerst toont het Rijksmuseum een groots overzicht van hoogtepunten uit de eigen kostuumcollectie. Zes zalen vol kostuums en mode, van de 17de tot en met de 20ste eeuw. U ziet zeldzame kledingstukken uit de 17de eeuw, japonnen van kleurrijke Franse zijde, frivole 18de-eeuwse mannenpakken, extreme hoepelrokken uit de 19de eeuw, en 20ste-eeuwse haute couture van Christian Dior en Yves Saint Laurent.

20 februari t/m 16 mei 2016

Instaprondleiding:

Elke zaterdag en zondag 13-14 uur

Dagelijks 13-14 uur tijdens de volgende vakanties:

• Voorjaarsvakantie: 20 februari t/m 6 maart 2016
  • Tweede Paasdag: 28 maart 2016
  • Meivakantie: 30 april t/m 8 mei 2016
  • Tweede Pinksterdag: 16 mei 2016

Boek de instaprondleiding

Met eigen groep:
Elke dag te boeken, tussen 9.30 en 13.30 uur

Boek de groepsrondleiding

NB: groepsrondleidingen dienen tenminste twee weken voor aanvang te worden geboekt

Waar

De rondleiding start bij de Informatiebalie in het Atrium van het museum. U kunt zich voor aanvang van de rondleiding daar melden.

Instaprondleiding: € 5 per persoon (excl. toegang museum)

Groepsrondleiding: € 75 per 15 personen (excl. toegang museum)

Andere talen